Saturday, July 09, 2011

RantaKerttu

Ravantilaiset Pippurimylly, Hugo ja Kerttu ovat saaneet perheenlisäystä. Entisen Roccan paikalle lennätettiin RantaKerttu. En pitänyt entisen Roccan moderneista seinämaalauksista mutta ei nämä RantaKertunkaan vihertävät seinät oikein ruokahalua herättäneet. Sen sijaan pirteät leppäkerttutaulut sopivat hyvin senälle.


Roccan fine dining miljöö oli muutettu enemmän rokkamaiseksi eli sisustus ja tarjonta oli muutettu hampurilaisravintolaksi. Vierasvenesatama oven edessä oli varmaan inspiroinut uudet omistajat muuttamaan ravintolan alakerran merihenkiseksi satamabaariksi.



Roccan kylmät viinikellaritilat oli saatu vaihdetuksi huomattavasti viihtyisämmäksi baaritilaksi. Viihtyisä takkanurkkaus oli kuitenkin säilytetty kuten myös ylhäällä olevat sikariportaan houkuttelevat lepotuolit.
Kävin vaimoni kanssa tutustumassa ravintolaan lauantaina lounasaikaan. Lounas korvataan näin viikonloppuisin hampparibuffalla mikä mielestäni on hieno idea. Asiakkaat saavat koota itselleen juuri sellaisen hampurilaisen, joka heitä miellyttää. Listalta löytyy kuitenkin normaalit pitsat ja pastat, joista voi valita mieleisensä. Vaimoni kehui tilaamaansa vuohenjuustopasta-annosta (10,80 euroa) ja itselleni maistuivat paistetut silakat ja muussi (9.90 euroa). Iloisena yllätyksenä oli se, ettei vedestä peritty eri hintaa ja pastan kanssa tilattu lasillinen argentiinalaista Piropo Malbecia oli hintansa väärtti (3,20 euroa). Viinilista ei vetänyt vertoja entisen Roccan vastaavalle mutta oli mielestäni hyvin laadittu. Viinit välittää Heinon Juomien sisarfirma Vinum, jota hoitelee Syrjäsen Kimmo. Henkilökunnasta oli paikalla Minna (kuvassa vasemmalla puolella) ja Linda-Camilla, joiden nuorekas, iloinen ja palvelualtis olemus sai asiakkaat viihtymään.

No comments: