Wednesday, June 27, 2012

Jesse´s Dine Skanssi

Söderlundin Jesse on Kaarinan tenniskeskuksen yhteydessä toimivan Jesse´s Dinen lisäksi avannut uuden ravintolan ostoskeskus Skanssiin. Tänään 27.6. klo 11 avattiin ovet ilman suurempia fanfaareja ja olimme vaimon kanssa siellä ensimmäisiä vieraita. Lounaaksi oli avajaisiin valittu tavallisen salaattipöydän lisäksi sesam lohta ja/tai riistakäristystä. Lisukkeena perunamuhennosta, ratatouillea ja käristyksen kanssa kokonaisia puolukoita.
Henkilökuntaa oli melkoisesti ja vaimokin hälytetty äitiyslomalta mukaan. Kävin eilen jo ikkunan takana vakoilemassa ja en olisi uskonut, että ravintola olisi avajaishetkenä ihan valmis. Ei puuttunut kuin maksupääte mikä voi jollekin asiakkaalle tulla yllätyksenä. Sisustus oli miellyttävän selkeää ihan sisääntuloa myöten. Taustamusiikki miellyttävän hillittyä ja isoista ikkunoista näkyvä maisema avara vaikka se tällä hetkellä olikin kuorma-autojen peittämä.
Ruoka oli todella maukasta. Sesam lohi juuri sopivan kypsää miedossa kastikkeessa. Perunamuhennos mummon muusin veroista. Kaikki ruoka oli kevyesti suolattua joten asiakas saa halunsa mukaan lisätä tätä verenpainetta kohottavaa maustetta. Keittona oli porkkana-chilikeitto, jossa ainesosat olivat hyvin tasapainossa ja väri ruokahalua herättävä. Lounaaseen kuului myös kahvi ja koko lysti maksoi 9,50 euroa.
Silmäilin myös à la carte listaa ja päätin tulla joku ilta siitä jotain hyvää valitsemaan. Viinilista oli todella mieleeni, sillä siinä oli  hyvin valittuja viinejä etupäässä Kirsi Hasslerin Wine-Templen maahantuottamina. Mainttakoon viinitalot: Oberberger, Schoffit, Candialle, Toni Jost ja Wegmüller.
Toivotan Jessen uudelle ravintolalle menestystä ja jo heti lonaalle oli mahdollisesti kauppakeskuksen kuuluttaja saanut houkutelluksi ihan hyvin asiakkaita. Varokaa ostoskeskuksen alennusmyyntejä. Ne vievät paidankin päältä.





Lounas y.m. tietoja voit käydä vilkaisemassa osoitteessa: http://www.jessesdine.fi/Jesses_Dine_Skanssi.html

No comments: