Tuesday, July 21, 2009

Hermanni


Per-Erik Silverin Hermanni on aina ollut taattua tavaraa. Pärre on aina tilanteen tasalla ja nytkin suosittu lounas tarjoiltiin nimellä Tall Ship Race buffet vaikka laivat eivät vielä olleet edes saapuneet. Söimme vaimoni kanssa kyseisen lounaan, joka 16 euron hintaan oli todella hintansa väärtti.

Kokkina toimi Jukka Arvela, joka on jo kauan ollut Pärren oikeana kätenä. Samana päivänä avattiin myös Unkarin viikko Hermannin viereen ja siinäkin Pärre on mukana Svarte Rudolfin ja Rudolfina-laivojen kipparin Ari Vienosen kanssa. Ostimme myyntikojuista mainioita unkarilaisia tuotteita kuten paprika- ja gulaschitahnaa. Tarjolla oli myös isoja paprikoita, hunajaa, tulista makkaraa ja eri vahvuisia mausteita.

Musiikista huolehti korkeatasoinen dixieland-orkesteri ja myös perinteistä kansanmusiikkia taitava kokoonpano.Suurena miinuksena pidimme kuitenkin sitä, että yleisölle grillattiin suomalaista makkaraa ja juotettiin unkarilaisten viinien sijasta australialaista viiniä.
Tosin kutsuvieraat saivat sentään lasillisen Törleyn kuohuvaa.Ei Hardyn punkku mitään pahaa ole mutta löytyy sitä Unkaristakin hyviä viinejä, jotka paremmin sopisivat Unkarin viikkojen juomaksi.

No comments: